Tetőszigetelés

2f31a77dA hosszú életű, időt álló tető kivitelezésének titka a prémium kategóriás alapanyagok felhasználásában, és a kompetens, szakmai hozzáértésben rejlik.

Képzett szakembereinkkel a lakóépületek, mezőgazdasági épületek, ipari csarnokok tervezése és kivitelezése során elsőrendű feladatunknak tartjuk a csapadékvíz kirekesztését az építményből, és a szakszerű, megfelelő műszaki tartalmú tetőszigetelést. A külső hatásoknak kitett vízszintes vagy kis lejtésű térelhatároló szerkezetek (lapos tetők, zöld tetők, teraszok, erkélyek stb.) vízszigetelésére a manapság legelterjedtebb és egyben a legjobb szigetelési módszer a modern gyártási technológiával készült modifikált bitumenes vízszigetelő lemezekkel és lágy PVC lemezekkel történő vízszigeteléssel megoldott tetőszigetelés, amely a legkorszerűbb és legbiztonságosabb eszköze a vízszigetelésnek. Előnye, hogy széles körben alkalmazható a szigetelések terén (alacsony hajlásszögű, magastetős épületek esetében is), széles típusválasztéka igazodik a szigetelés típusaihoz, gyártástechnológiája folyamatosan ellenőrzött, garantálva ezzel a biztonságos, modern vízszigetelő technológiát, és a hosszú élettartamot a szigetelt tetőkön.

Azonnali segítségért, hívjon minket a +36-70/371-0025-as telefonszámon, vagy írjon nekünk a lenti űrlapon keresztül, illetve közvetlenül az posta.tetodoki@gmail.com e-mail címre, és hamarosan keressük Önt!