Tetőjavítás

A legtöbb ’90-es években épült ház esetében szamos olyan problémával szembesülhetünk, ami a tetőt közvetve, vagy közvetlenül érinti.

Sok esetben már régiek, elavultak, vagy egyszerűen felújításra szorulnak. Ez esetben nem szabad halogatni a döntést, hiszen sok (további) bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, mivel ez hatással van az épületszerkezet további romlására is, és nem utolsó sorban pénzt is spórolhatunk. Elsődleges probléma például a hőszigetelés, amely sokszor nem megfelelő, kiegészítésre szorul, vagy egyáltalán nincs is. Amennyiben nem megfelelő a hőszigetelése a tetőnek, úgy nagy energiaveszteséggel számolhatunk, tekintve, hogy a hő felfelé száll. Mindemellett sok pénzt és energiát spórolhatunk, ha a szigetelés mellett a megfelelő alátét-, és párazáró fóliát választjuk. Amennyiben tetőnkön nincs ilyen, hiányos, vagy kérdéses a minősége, érdemes szakemberrel felvenni a kapcsolatot, a további károk elkerülése érdekében. Sokan hallották már a következő kifejezést: „hőhidas a tetőszerkezet”. De mit is jelent ez? Hőhíd ott alakul ki, ahol a különböző anyagú épületszerkezetek találkoznak, és esetlegesen csak a szarufák között van hőszigetelés, hiányos a légmentesítés (nincs átszellőztetett légrés, aminek hiányában nem megoldott a nyári átmelegedés elleni védelem), vagy az elemek illesztése nem megfelelő. Ilyen esetben is nagy hőveszteséggel számolhatunk, de ami még ennél is nagyobb aggodalomra ad okot, az állandó penész kialakulása. Minden esetben azonnali javításra szorulnak a hiányos, vagy töredezett tetőcserepek, a viharkárok által okozott problémák.

Azonnali segítségért, hívjon minket a +36-70/371-0025-as telefonszámon, vagy írjon nekünk a lenti űrlapon keresztül, illetve közvetlenül az posta.tetodoki@gmail.com e-mail címre, és hamarosan keressük Önt!