Hőszigetelés készítése

A hatékony hőszigetelés nem csak a téli hónapokban elvárás! A jól kivitelezett tető-hőszigeteléssel jelentős költségeket takaríthat meg egész évben. A hőszigetelés során elengedhetetlen a megfelelő hőszigetelő anyagok megválasztása. Természetesen, minden hőszigetelő anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ez egyaránt vonatkozik a "pótolható", "természetes", "ökológiai" vagy "természet közeli" (pl. cellulóz, gyapjú, parafa, len, préseltfarost, perlit, habüveg) és a "hagyományos", "szintetikus" vagy "mesterséges" (pl. ásványi rostok, mint kőzet- ás üveggyapot, polisztirol- vagy poliuretánhab vagy ásványi lemez) hőszigetelő anyagokra is.

Azonban éppen a kínált hőszigetelő anyagok sokfélesége teszi lehetővé az anyagok differenciált alkalmazását, és optimális alkalmazkodását a mindenkori építészeti adottságokhoz. Általában a szarufa teljes magasságát hőszigeteljük, valamint fóliarétegeket is alkalmazunk. Ezen kívül a belső részen további hőszigetelő anyag elhelyezése szükséges.

Azonnali segítségért, hívjon minket a +36-70/371-0025-as telefonszámon, vagy írjon nekünk a lenti űrlapon keresztül, illetve közvetlenül az atetodoki@gmail.com e-mail címre, és hamarosan keressük Önt!