Galambürülék eltakarítása

A gamabürülék számtalan betegséget terjeszt, mikróbákat és élősködőket tartalmaz. Savassága miatt erősen roncsolja a felületet, a kiszáradt guano pedig asztmatikus rohamokat, allergiát is kiválthat.

Miért veszélyes a galambürülék?

A galambürülék veszélyesebb mint azt hinné, sokféle betegséget és fertőzést okozhat a madarak piszka, ezért a takarítás elhanyagolhatatlan.

Betegségek, mikróbák, élőskődök

A galambürülék eltakarítása azonban nem egyszerű feladat és korszerű tisztítószerekre is szükség van hozzá, amelyek Önre és családjára nem jelentenek veszélyt, azonban a baktériumokat eltüntetik.

Savas anyaga erősen rongál

A galambürülék gusztustalan látvány, ráadásul mivel savas anyag, kárt is tehet az egyes felületekben, ezért nem kérdéses, hogy meg kell tőle szabadulni. Akiszáradt guanó is betegségeket okozhat és nem csak mikrobákat, de élősködőket is tartalmazhat.

Asztmatikus roham és allergia

galambürülék akár asztmatikus roham kiváltója is lehet, de allergiás reakció is felléphet azoknál akik érzékenyek rá. A galambürülék takarítás ezért is veszélyes feladat. Mivel az épületek tetején, az erkélyeken és az ereszcsatornákban is fellelhető ez a piszok, sok esetben csak alpin-technikával végezhető el a takarítás.

Madártetem

A galambürülék közelében madártetem is lehet, amely még nagyobb veszélyforrást jelenthet, így a védőruha mondhatni kötelező a takarítás elvégzéséhez. A madártetemet szabad kézzel megfogni tilos, sőt akkor is kezet kell mosni, ha Ön olyan helyen járt ahol madárürülékkel érintkezhetett. A betegségek megelőzése elengedhetetlen, ezért is kell a takarítás feladatát minél előbb elvégezni.

Miért érdemes minket választania?

Mert gyorsan megszabadítjuk a madárürüléktől és fertőtlenítjük az adott helyet, hogy ne kelljen a kórokozók miatt aggódnia. Legyen szó családi házról, vagy panel lakásról, szakértő csapatunkra számíthat. A szakembereink az alpinista munkálatok terén is jelentős tapasztalattal rendelkeznek, így megfelelő technikával, védőruhában a legmagasabb helyekről is eltakarítják a galambürüléket.A legapróbb réseket is kitisztítjuk, nem csak felületes munkát végzünk, hogy Ön valóban megszabadulhasson a veszélyforrástól. A galambürüléket a legkorszerűbb tisztítószerekkel tüntetjük el, amelyek sem Önre, sem a környezetére nem jelentenek veszélyt és a letisztítandó felületben sem okoznak károkat.

Fertőtlenítés

A takarítás után fertőtlenítjük is az adott helyet, hogy ne kelljen a fertőzésveszélytől félnie. A teraszról, a párkányról, az épület tetejéről és homlokzatáról, de a padlásról is eltakarítjuk a galambpiszkotAmennyiben szükséges, a tisztasági festést is elvégezzük, hogy Ön és családja biztonságban érezhesse magát az otthonában.

Miután elvégeztük a munkálatokat, a galambriasztás problémáját is megoldjuk, ha szeretné, így a zavaró madarak többé nem piszkítják össze a teraszt, vagy lakása más kültéri részét.

A galambürülék takarítás nem csak Budapesten lehetséges, az ország bármely pontján és a határ menti városokban is az ügyfeleink rendelkezésére állunk. Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, vagy kérdései vannak a témával kapcsolatosan, keressen minket e-mailben, vagy telefonon.