Ereszcsatorna tisztítás

Miért hasznos az eresztisztítás? A hagyományosan fém csatornák esetén idővel gondot okoz a savas eső, a madárürülék, a tetőre hulló falevelek, a tetőelemekből kioldódó vegyszerek, melyek hatására a bevonatuk sérül, és teret enged a hordozóréteg korróziójának, melynek következtében csöpögés indulhat meg.

Ezért megelőzésképpen célszerű átvizsgáltatni a csapadékelvezető rendszereket, megkeresni, majd megszüntetni azokat a problémákat, melynek következményeként kialakulhat a hiba. Megoldást nyújthat egy alapos csatornatisztítás. A műanyag vízelvezetők tisztítás/karbantartás nélkül berepedeznek, törnek, esetenként leszakadnak. A csöpögés pedig lassan-lassan folyni kezd, és a falszerkezetek állagromlásához vezet. Ennek kijavítása nehézkes és igen költséges. Ezért megelőzésképpen célszerű átvizsgáltatni a csapadékelvezető rendszereket, megkeresni, majd megszüntetni azokat a problémákat, melynek következményeként kialakulhat a hiba. Ha valaki ezen akar spórolni, az idővel sokkal többet kell hogy költsön, mint gondolná!

Azonnali segítségért, hívjon minket a +36-70/371-0025-as telefonszámon, vagy írjon nekünk a lenti űrlapon keresztül, illetve közvetlenül az atetodoki@gmail.com e-mail címre, és hamarosan keressük Önt!