Magassági ágvágás

Precíz ágvágásra, gallyazásra vagy fa visszavágásra van szüksége? Keressen bennünket bizalommal, és profi szakemberekből álló, megbízható csapatunk rövid idő alatt elvégzi a feladatot. Cégünknek nagy gyakorlata van veszélyes ágak el..

image
Galambürülék eltakarítása

A gamabürülék számtalan betegséget terjeszt, mikróbákat és élősködőket tartalmaz. Savassága miatt erősen roncsolja a felületet, a kiszáradt guano pedig asztmatikus rohamokat, allergiát is kiválthat. Miért veszélyes a galambürülék? A..

image
Utólagos vízszigetelések

Az utólagos vízszigetelés célja, hogy a már beázott, vagy salétromos falakon megállítsuk a vizesedést, és megszüntessük az esetleges penészedéssel járó kellemetlen tüneteket. A folyamat során „helyreállítjuk” a megrongálódott fa..

image
Éves tető karbantartás

Számos lakó-, és társasháznak nincs anyagi fedezete a teljes tető lecserélésére, annak ellenére sem, hogy a padlástér/ tetőtér állapota ezt bizony indokolttá tenné. Ilyen esetekben szoktuk javasolni az éves tetőkarbantartás lehetőség..

image
Hőszigetelés készítése

A hatékony hőszigetelés nem csak a téli hónapokban elvárás! A jól kivitelezett tető-hőszigeteléssel jelentős költségeket takaríthat meg egész évben. A hőszigetelés során elengedhetetlen a megfelelő hőszigetelő anyagok megválasztás..

image
Zsindely

Előnyök, amelyeket az általunk alkalmazott modern és szakszerű technológia biztosít: a meglévő tetőfedés nem kerül lebontásra, így biztosítjuk munka közben a beázás mentességét várható élettartama +50% megjelenése esztétikus, szí..

image
Tetőszigetelés

A hosszú életű, időt álló tető kivitelezésének titka a prémium kategóriás alapanyagok felhasználásában, és a kompetens, szakmai hozzáértésben rejlik. Képzett szakembereinkkel a lakóépületek, mezőgazdasági épületek, ipari csarnok..

image
Hívatlan vendégek- Nyestek, madarak és darazsak – elleni védelem

Otthonunk békességét számos kártevő megzavarhatja, amelyek „hívatlan vendégként” visszafordíthatatlan károkat okozhatnak épületeinken. A leghatásosabb védekezés ellenük mindenképpen a megelőzésben rejlik. A legnagyobb problémákat..

image
Bádogos munkák

Bádogos munkáink során vállalunk teljes körű épületbádogozást, igény szerint fémlemez-, cserepes lemezfedés kivitelezését. Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy a tetőszerkezet, vagy épületszerkezet csatlakozási pontjainál vízmentess..

image
Ereszcsatorna tisztítás

Miért hasznos az eresztisztítás? A hagyományosan fém csatornák esetén idővel gondot okoz a savas eső, a madárürülék, a tetőre hulló falevelek, a tetőelemekből kioldódó vegyszerek, melyek hatására a bevonatuk sérül, és teret enged a..

image
Beázás megszüntetése

Elengedhetetlen, hogy házunk/ingatlanunk fenntartása, illetve kivitelezése során, ne csak a belső térre koncentráljunk, hanem fordítsunk kellő figyelmet a külső felépítésre is. Abban az esetben, ha a tetőnk sérült, vagy hiányos, úgy kö..

image
Tetőjavítás

A legtöbb ’90-es években épült ház esetében szamos olyan problémával szembesülhetünk, ami a tetőt közvetve, vagy közvetlenül érinti. Sok esetben már régiek, elavultak, vagy egyszerűen felújításra szorulnak. Ez esetben nem szabad hal..